BODYSCULPT WORKOUT PROGRAMMA

Het workout programma is heel compleet. Van zodra je instapt, heb je al het onderstaande beschikbaar. Je kan echt gaan trainen op jouw manier. Zeker weten dat je fitter en sterker zal worden en dat zal voor een ongelofelijke boost van je zelfvertrouwen zorgen..


livestreams bodysculpt
1. Livestreams +
1 maal per week zenden we een livestream training uit: zondag om 10u
trainingen bodysculpt
2. Opgenomen trainingen +
Livestreams worden opgenomen en te bekijken via leden login.
Korte workouts
3. Korte workouts +
Aanbod korte workouts van maximum 10 minuten
telefoonconsult Mediums
4. Yogastyle bodysculpt +
Focus op spieropbouw en lenigheid.
telefoonconsult Mediums
5. Voedingstips +
Voedingstips om de juiste keuzes te maken
registreren bodysculpt
6. Registreer hier +
Be stronger than your excuses

LIVESTREAMS

1 maal per week zenden we een livestream training uit. Elke zondag om 10:00. Dit zijn complete trainingen van een uur waarin we gans het lichaam trainen. Elke keer zorgen we voor een andere training zodat het nooit gaat vervelen en altijd supersnel voorbij is.

OPGENOMENTRAININGEN

De livestreams worden opgenomen en vervolgens op de website geplaatst. Op die manier kan je om het even wanneer trainen. En zo vaak je wilt. Om het overzichtelijk te houden tonen we altijd de laatste 10 opgenomen trainingen. Op die manier heb je ook daar telkens andere workouts beschikbaar.

KORTE WORKOUTS

Je hebt niet altijd even veel tijd en bovendien is het ook niet altijd nodig om een gans uur te trainen. Daarvoor bieden we korte workouts aan van maximum 10 minuten. De korte workouts worden ingedeeld in 3 categorieën: benen, buik en armen. Het is een aanrader om wekelijks een korte workout van elk type te doen.

YOGASTYLE

Bodysculpt trainingen zijn echt wel uitdagend. Ben je nog aan het begin van je fitness-reis dan kan je deze yoga workouts doen. Alle cardio is uit deze oefeningen weg. We focussen op spieropbouw en lenigheid. Heel nuttig, niet alleen voor beginners maar ook voor gevorderden om dit toe te voegen aan je trainingsschema.

VOEDINGSTIPS

Er worden zoveel boeken over voeding geschreven. Eerlijk, ik heb ze haast allemaal gelezen. En ik kan je garanderen, er wordt veel onzin verkocht. Met de voedingstips hou ik het eenvoudig en help ik je met tips om de juiste keuzes te maken

REGISTREER NU

Registreer voor het Bodysculpt Workout programma en je kan gaan trainen op jouw manier en tijdstippen. Zeker weten dat je fitter, slanker en sterker zal worden.

START WORKOUT NU

BODYSCULPT

BE STRONGER THAN YOUR EXCUSES

Gegarandeerde vetverbranding en krachttoename


Slanker worden?
Schrijf je nu in

TOP